Dames

haar verven 1Dames; wij van kapsalon Hoogenweg zijn nieuwsgierig naar jouw haar wensen maar we zijn ook eigenwijs genoeg om je kennis te laten maken met onze expertise. Wij maken graag je (nieuwe) kapsel (en kleur), maar kijken dan uiteraard eerst naar wat bij jou past.

Gratis haar advies.

Wij helpen je graag om de juiste keuzes te maken. Verder zijn wij gewoon een gezellige kapsalon voor de hele familie. Wij heten je bij deze graag alvast welkom in onze salon! Of neem hieronder alvast een kijkje in onze kapsalon.

hier komt film

Met of zonder afspraak.
Je kunt bij ons heel gemakkelijk een afspraak maken, maar ook zonder afspraak ben je van harte welkom. Wil je niet wachten op je beurt dan is het beter om een afspraak te maken (06- 46 88 67 48 ). Je weet dan gelijk wanneer je kunt komen, voor een haarbehandeling.

Over kapsalon Hoogenweg.
Ik ‘Heidi van de Wal’ ben reeds tientallen werkzaam in het kappersvak. Voor mij het mooiste vak dat er bestaat. Het geeft zo veel voldoening en je kunt er zoveel creativiteit in kwijt. Voor mij is in 2014, dan ook mijn droom uitgekomen een eigen professionele kapsalon in Hardenberg aan de Hoogenweg.

Aandacht en wensen van de klant.
Door jarenlange ervaring als dames, heren en kinderkapper, is voor mij het belangrijkst om goed naar klanten te luisteren wat hun wensen zijn. Goed kunnen communiceren met je klant is voor mij heel belangrijk. Ik geef graag een vrijblijvend advies of deze wensen ook haalbaar zijn.

Aandacht in de communicatie, daar draait het om bij kapsalon Hoogenweg. Als men als klant verwachtingen heeft die niet haalbaar zijn, kun je als klant nooit tevreden zijn.“En dat is wel mijn doel” tevreden klanten die graag terug komen.
afspraak kapsalon