Kapsalon Hoogenweg

Geachte gast, welkom bij Kapsalon Hoogenweg! Jouw betaalbare dames, heren en kinder kapper net buiten Hardenberg. Op zoek naar een professionele maar vooral betaalbare kapper in Hardenberg? Dan kun je bij ons altijd terecht: wij werken zowel op afspraak als zonder afspraak. Dat is wel zo gemakkelijk voor jouw!

Kapsalon Hoogenweg.

Gelegen aan de Hoogenweg zijn wij prima bereikbaar met ruime parkeergelegenheid. Dus, zoek je een professionele betaalbare kapper, loop dan eens binnen zonder afspraak, of bel direct (06- 46886748) voor een afspraak!

Kapsalon Hoogenweg Hardenberg is een kapper die ook aan jouw wensen kan voldoen. Stijlvol of juist trendy? Verzorgd of een tikkeltje gedurfd? Wij staan voor je klaar.

nieuwe heidi 1Heidi van der Wal eigenaresse van Kapsalon Hoogenweg. Heeft inmiddels tientallen jaren ervaring in het kappersvak. Knipte ze eerst al jaren klanten in Apeldoorn, sinds 2014 heeft ze zich gevestigd met een eigen kapsalon aan de Hoogenweg 26 in Hardenberg.

Honderden klanten binnen 1 jaar.
Vele honderden klanten bezochten het afgelopen jaar (2015) al kapsalon Hoogenweg, en niet alleen om de betaalbare prijzen. Maar ook omdat Heidi voor iedereen persoonlijke aandacht heeft. Daarnaast zoekt ze continu naar nieuwe kniptrends en (haar)technieken om in de kapsalon toe te passen.

Service en Aandacht.
De service en aandacht kent geen grenzen bij dé kapsalon in Hardenberg. Door onze zonder afspraken systeem is er continu een kapster aanwezig die zorg draagt voor snelle en persoonlijke service. Je wordt ontvangen met heerlijke kopje koffie of thee.

Geopend tot 20.00 uur!
De ruime openingstijden tot 20.00 uur in de avond zijn fijn voor werkende klanten. Kapsalon Hoogenweg wil dat jij je thuis voelt en geniet! It’s all about YOU.

Nieuwe trends, professioneel geknipt.
kapper productenNatuurlijk blijven wij steeds op de hoogte met de nieuwste haartrends en kniptechnieken. En voorzien van de betere (haar)producten, want wij gebruiken uitsluitend professionele haarverzorgingsproducten.

Kapsalon Hoogenweg knipt op: elke dag van de week m.u.v. maandag en zondag.
afspraak kapsalon